We all die young.

Min kommande månad kommer bli hemsk. Helt åt helvete. I alla fall om man ska tro på mitt horoskop, vilket jag ska sluta göra. Det ska bli mitt nyårslöfte. Leva själv utan ett endaste horoskop. Dramatiskt.

Jag och Karin har precis ätit en massa massa gott och tittat på mysig film, och nu är jag trött och seg. Det kanske får bli en tidig kväll så man orkar med morgondagens nyårsfirande? Eller inte. Det är ju trots allt inte varje dag man har sånt här finbesök!

Nu börjar American History X. Fint.



-There's my life.

Gästbloggare: Karin.

Babe nu sitter vi här, du och jag och bara myser hela helgen.
Tänk sicken tur att vi har mötts.
Så mycket skratt som delats och ett evigt, underbart ältande om diverse,haha.
Morgondagen kommer bli så bra. Då vi kommer tjoa och tjimma hela kvällen och vara underbart vackra så som bara du och jag kan!
Jag lovar att denna helg kommer att talas om i oändlighet, oss emellan. Just då när vi är sugna på ett skratt är det bara att gräva i hatten och se vilket minne som kommer upp, så händer det. Vi upplever historien än en gång för att ytterligare en gång föreviga vår vänskap och minnas.

Det har varit en jälva resa och jag hoppas den inte är över än!

Du är underbar! Tack för att du finns!


Pusspusspusspusspusspussssssssssssss

When they left the town was empty...

Av någon mystisk anledning så fungerar inte internetet på min dator så jag får sitta på mamis hela lovet, vilket är riktigt tråkigt då jag har massor av kul bilder att lägga upp på bilddagboken. Bajs.

Igår var jag iväg till Oskarshamn med Anton för att hämta en vän som hade glömt bilnycklarna på Gotland. Så det blev en lång färd i mörkerkörning och jag somnade fort när vi kom hem runt fyra eller så. HU! Men jag fick i alla fall krama Hugo en snabbis, vilket jag inte vet om det var bra eller inte. Nu känns det bara som att jag saknar honom ännu mer ju!

Idag har jag myst massor med Louise och det är så himla skönt att kunna träffa henne igen! Det känns underbart att prata med någon som har känt en hela livet och som verkligen vet vem man är, även om vi inte har pratat ordentligt på länge länge. Skumt ändå att allt typ..känns som vanligt!

Imorgon bär det av till Jönköping för lite stillsam shopping och sedan ska jag hämta Karin som kommer der från Karlstad för att fira nyår med mig, Anton och Micke. Så himla trevligt! Och det ska bli så skönt att bara sitta uppe och prata hur länge som helst om allt och ingenting, dricka vin och ha känslan av att allt nästan är som vanligt. För visst är det trevligt och kul att vara här och ta det lungt och träffa alla jag tycker så mycket om, men nu längar jag hem. På riktigt.






-..children would never play again



Btw. Lyssnar för fullt på architecture in helsinki. Dom är underbara! Köp eller lyssna på myspace vettja!

Let me keep spinning till I hit the ground.

Nu har jag haft "cowboy song" med Thin Lizzy på repeat i nästan två timmar och den åker lätt med på min top 5- lista (ja, på låtar överlag sådär). Ni som bor med mig vet hur glad jag blir av den trots att ensemble  3 repade den som satan i gatan i höstas. Jag tröttnar lixom aldrig! Och den får mig att tänka jättemycket på Olof och Daniel och då blir jag glad. Glad glad glad glad! Trevligt.





-Roll me over and set me free
The cowboys life is the life for me.

Jag får väl göra som alla andra och säga..

GOD JUL!

Julafton blev så mycket bättre än förväntat uppe hos syster i Göteborg med trevligt folk och god mat, och jag fick mig äntligen en iPOD. Hoho!

I torsdags kom jag tillbaka till Anderstorp igen och sedan dess har jag enbart passat på att träffa alla schöna som jag har saknat så himla mycket! Jag har hunnit träffa alla i alla fall en gång utom en som jag ska försöka möta upp med  senare i veckan. Jag har i alla fall ringt och peppat!

Nu är det dags för fix och stök och sedan iväg på förfest innan parken, där det som vanligt kommer vara alldeles för mycket folk. Men fan vad peppad jag är!



-can you make me feel ok?

I've seen you I know you but I don't know how to connect.

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Jag tror att jag börjar bli det. Eller det känns i alla fall som att jag skulle kunna bli det.
Hur tidigt stiger du upp? Försent.
Vem/vilka vet mest om dig? Mami, Selma, Anton, Elin, Karin och kanske Daniel.
Gillar du att slåss? Nope.
Vad ska du göra ikväll? Det är ju natt nu, så sova.
Har du utländska föräldrar? Pappa kom från Norge.
Var har du ont? Överallt!
Är du bra på att måla? Dagisbarnen tycker det men dom nöjer ju sig med det mesta!
Vem kramade du senast? Alla som åkte hem idag.
Vad längtar du till? Att få träffa mami, Anton och Selma igen!
Sparare eller slösare? Slösare. Alla pengar är slut nu! 
Bio eller promenad? Det beror på vem jag är med!
Är du kittlig? Absolut.
Rädd för insekter? Bara när dom överraskar mig.
Anser du att du är stark? Absolut. Både psykiskt och fysiskt. Förutom när jag har alkohol i kroppen. Då funkar inget.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag fick spendera större delen av dagen med en särskild.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov. Tyvärr.
Vad har du druckit idag? Jos.
Vad var det senaste du åt? Karins spagetti och köttfärssås!
Vad var det senaste du köpte?  Skivor och filmer på cdon.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag börjar nästan göra det.
Favoritklädsel? Klänning såklart!
Vad gör dig glad just nu? Vetskapen om att allt är okej.
Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Framtidsångest!
Sommarplaner: Jag hoppas på festivaler och Öland!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna kunna hoppa mellan dåtid,nutid och framtid och ändra lite där det är fel.
Gillar du att sjunga? Det är mitt liv.
Vad längtar du mest efter just nu? Att få klarhet. Och rättvisa! Och att ha tågresan hem överstökad.
Vad önskar du dig mest? Att aldrig behöva vara ensam. 


-And I hold a record for being patient
With your kind of hesitation.

How would I know...

Konstig dag idag. Mycket mycket konstig. Det är så mycket som jag inte kan rå för, som jag inte kommer ihåg och som jag absolut inte förstår.
Som tur väl så omges jag av världens bästa personer här och har världens bästa mami och Selma hemma.

Jag, Elin och Karin har blivit beroende av One tree hill. Okej att jag alltid har älskat serien men den är banne mig ännu bättre nu när vi är tre. Klyschan "delad glädje är dubbel (trippel) glädje" stämmer ännu en gång!
Ikväll har vi skrivit världens bästa julrim till världens bästa köksfolk som kommer att läsas upp på julfesten imorgon! Hoho!
Och på onsdag åker alla. Eller alla utom jag och Björn. Varför vi åker på torsdag förstår ingen och allra minst jag, men det kommer att vara rätt så tomt i mitt liv dom kommande (ca) 20 dagarna..O käre värld vad jag kommer att sakna mitt nuvarande hem och alla här!!

Idag blev jag äntligen klar med min musikvideolåt vilket verkligen var i sista minuten! Hoppas hoppas att den är tillräckligt bra och kommer med!
Imorgon ska jag hålla föredrag om royaltys så det är vad jag ska fortsätta med nu. Och sen måste jag fixa att bränna en blandskiva till en särskild.




-..that this could be my fate.



Btw. Numera känner jag ingen som heter Adam. Tack så mycket, hej.


How many things can one person do wrong?

Skit skit skit. Ännu en gång drar jag fram och bara förstör. Man kan nog säga att det är det som jag är bäst på. Skapa problem. Varför kan jag inte vara lite mer som alla andra?!

Nu saknar jag min mami så att det gör ont.







-the third time I had to work real hard to prove my shame.


Du var någon som gick förbi...

Nu är klockan väldigt mycket natt men jag kan inte sova. Ännu en gång har jag lyckats vända på dygnet.
Runt ett blev jag grymt sugen på pannkakor så då fixade jag och Fredrik fram mjöl, mjölk och ägg och började steka. Så nu är jag i alla fall mätt. Yummie!


Någon som har ordentliga planer för nyår än? Jag börjar känna panik!






-..när jag gick gatan fram.

black hole sun.

Idag har vi fått reda på vilka låtar vi ska spela nästa termin då vi kör 80- 90- och 2000talet. Det blir bland annat Guns n Roses, Audioslave och U2, och vad som är helt säkert är att jag ska sjunga soundgarden och smashing pumpkins. Kan man bli mer peppad?! Hoho!




-wash away the rain.

Tack gud för zacko-säcken!

Nu är jag hemma från turnén igen. Eller jag har varit hemma sedan sent i fredags kväll men sen dess har jag typ sovit.
Det var hur kul som helst att åka iväg och det gick verkligen bra! Jag kan nog leva med att bo i en resväska bara jag får hålla på med musik! Hoho!
Och tack Mami, Emma och Vebbe som kom och kollade! Det känns underbart att ni ville det!
Men jag saknade mina två bästa vänner. Jag är trött på sånt.

Idag har vi fått reda på ensemblegrupperna till nästa termin. Det är fyra grupper med instrumentalister och sångarna delar upp sig tre och tre på två grupper. Jag med min vanliga tur hamnar i grupp två och tre medan alla utom två som jag umgås med hamnar i ettan och fyran. Dvs att ettan och fyran innehåller de 11 personer som jag hänger med jämt och jag kommer få riktigt jävla tråkigt när dom åker ut på turné. Fan. Jag är trött på sånt här.


Nu ska jag sova och förtränga den här dagen.


image198





-save yourself from hate.