Autumn leaves.

För bara en halvtimma sedan ringde ett stort och fint paket på dörren.






En himla bra start på dagen.


Men det gör ingenting om dina händer är här.



Det bästa med att vara ledig är att man både får somna och vakna tillsammans. Fy tusan vad jag är kär.

I sold my soul for rock n roll.



Har precis kommit hem från jobbet och är ledig natten som kommer. Det ska vi fira ikväll med fina vänner, grill och stök. Såklart.

Spending rest of my days loving you.



Idag vaknade jag med ett akvarium på benet. Helt klart en tjusig överraskning.

I put a spell on you.



Jag har ju helt glömt att berätta två fina nyheter:

1. Jag har kommit in på mitt förstaval nästa termin så nu blir det Växjö 3 år till. (Jag tog tillbaka min ansökan till Hultsfred i sista minut då det inte känns särskilt roligt att gå där när festivalen inte finns kvar..)

2. Vi har fått en lägenhet.

Det känns skönt när saker bara flyter på.


I walked this road a thousand times.

Det fina med att jobba natt är att man helt plötsligt kan ha långledigt mitt i veckan. Det firade vi med att spendera hela måndagen och tisdagen på Öland.



Fina (och lite snea) Klinta där jag har spenderat varje sommar så länge jag kan minnas.



Frukost vid slottet.



Italiensk glass med en kula polka och en mojito. Ungefär så bra som det kan bli.


Så nu sitter jag i Växjö igen med solbrända axlar och fräknar på näsan, lite mer redo för en ny arbetsvecka som startar i morgon kväll igen.

It's a little thing we make.



Nu har jag jobbat hela helgen och har ledigt ända tills på torsdag kväll. Dagarna ska fyllas av Öland, bad, hårfärg, ölhäng och kyssar och det känns underbart pirrigt i hela kroppen.
Nu sätter jag mig i solen med en bok i väntan på min hane som ska komma hem så att vi kan åka och bada och besöka Åryd för mat och fotboll. Det är inte klokt hur lycklig man blir när sommaren är kommen.

Martina gäst-video-bloggar.

Gårdagen med Martina innehöll bla ett samtal om bloggar vilket resulterade i följande:






Strawberry fields forever.



Dagens frukost/lunch.
Det är helt sjukt att gubbarna som för 2 veckor sedan kostade 55:- nu kostar 15. Men bra ändå för nu kan man äta några varje dag!

Så jag springer tillbaks till dig.



Har precis gjort min skriftliga tenta i japanskan och kvar återstår bara den muntliga. Så.himla.skönt. Snart har jag också lite fritid. Nu ska jag laga något som smakar bra. Magen har varit tom hela dagen så den knorrar argt på mig hela tiden.

Festival.














Fint var det.


Rubbersoul.



Nu har jag köpt fina saker till skolstarten som är på tok för långt bort. Det är lite konstigt hur nya pennor och tjusiga oskrivna block fortfarande kan få det att pirra lite i magen, men så är det.

Sista lektionen för denna veckan är avklarad och jobba behöver jag inte göra förren måndag igen. Det betyder en ledig helg som ska fyllas med festival, sol, vin, läsning, bad och musik. Kärlek.