Fyndvecka.



Monkitröja för en struntsumma och finfin temugg för en tia i Ullared.

Tell me once again, will this nightmare ever end?

Åhhh vad trött jag är på att plugga fast jag knappt har börjat för dagen än. Vem vill skriva paper när det är fredagseftermiddag.. Tanken på att jag skulle börjat lite tidigare dyker åter upp i huvudet.


Make my way back home and learn to fly.

Idag hittade jag en litet paket i brevlådan..



..som innehöll en fin ring!



Från
hoofstore.se där man kan hitta en massa fint för en liten peng.


Don't try this at home.



Concise History of Western Music alltså. Vilket trams. Nu återstår bara att välja en kompositör från 1900talet, sen slänger jag in det här mordvapnet till bok längst in i bokhyllan.


08:03



Tre timmars sömn gör mig inte någonting alls. Idag väntar något fint som gör det här till en bra måndag. God morgon!

Those were the days.

Flera dagar har sprungit förbi och jag har haft så roligt så att jag har glömt kameran hela tiden. Men vi kan göra en sammanfattning såhär istället:



I torsdags kom den första snön och gjorde Växjö vitt för ett slag. Nu är det dock höst igen.



I fredags var jag duktig och både simmade och gick flera långpromenader i solen.



På kvällen kompenserade jag nyttigheten med att gå hem till Karin och baka egen pizza och dricka julmust.



I går fyllde min hane år så jag var superflickvän och gav honom frukost på sängen. Bland annat varm chokladmjölk som är så gott.



På kvällen bjöd jag på middag..



..innan vi gick till konserthuset för att se Jonas Gardell som var himla bra.



Sedan for vi hem, drack lite öl och spelade massor av spel innan vi åkte in till stan igen och försvann in i dimman.



Idag har jag mest inte gjort något alls. Tittat på Up som är fin som tusan och ätit egengjorda älgfärsbiffar med vitlök och fetaost. Och klyftpotatis såklart. Godast blir dom om man gör dom på bakpotatis.



Alla bilder är från
WeHeartIt

Monday's lonely but the fall is warm/ Vackra oktober.

Hektiska lilla liv som bara springer förbi. Snart är det hanens födelsedag som ska firas med pompa och ståt och sedan är det nästan redan november. Kanske är det så att jag just nu befinner mig i den vackraste perioden av mitt liv. Solen skiner från morgon till kväll och även att skolan ger uppgifter så det räcker och blir över har jag så fantastiskt roligt varje gång jag träffar min klass. Varenda en är fin som socker.





Det enda som fattas är ett litet djur. Åh vad jag vill. Helst en hund eller långhårig kossa. Kanske båda. Vårt kök är ändå relativt stort och vi har inte fått några regler på att det inte skulle vara okej för hyresvärden.




Te får i alla fall överkonsumeras just nu och det bästa är köpt på
www.etea.se och är grönt med smak av japanskt körsbär. Omnomnom!



Sen måste jag säga att jag har en så fin och duktig syster som kan sy ungefär vad som helst. Fodrade vantar som är söta som snus är bara ett litet smakprov på allt. Resten kan man se här.


Ja fina oktober vad bra saker som finns.


Let's do this.


Plugga tenta i hanens mysskjorta, vara nervös och peppad på samma gång. Äta hembakat bröd till frukost och strunta i allt som inte är kul. Hej torsdag.


The stairway blues.

Vad gör jag? Allt utom att plugga verkar det som. Tentan i morgon känns för långt bort för att bli tagen på allvar. Det blir antagligen nattstress som vanligt. Dumt.

Lost&found.

Sjukt produktiv dag idag. Träffade Karin i biblioteket kl 11, blev bjuden på hembakta bullar och pluggade tenta fram till halv 4. Sedan hem, handla, laga mat och baka morotsbröd med honung och solrosfrön samt 2 satser muffins. En med choklad/polly och en med äpple/kanel. Nu får det räcka för ett tag. Frysen är mätt.
Nu ska jag fortsätta plugga en stund. I morgon kommer min man hem igen och jag har hört att jag kommer få en present! Hoho!



Två (suddiga) bilder som jag har glömt:



Några fina LP-fynd vi gjorde på skivmässan förra helgen. The Who - By numbers, Beatles - Revolver samt Elton John - Goodbye yellow brick road. Sikka klassiker.



Äntligen har vår fina uggla kommit på plats och det sista jag hörde var att han trivs bra. Underbart.

Dagens favoriter






från weheartit.com


Idag har varit en knasig dag där nästan ingenting har gått riktigt rätt. Det börjar med att det bara är jag och Karin från vår grupp som dyker upp för att skriva tentan, sedan regnar det på tok för mycket och jag glömmer mitt paraply hemma, fortsätter gör det med att vår förra hyresvärd (som vi för övrigt aldrig har träffat utan att hon har föräldrarna med sig, är runt 30 och dum i huvudet) ringer och tjatar om alla pengar hon vill lura oss på och när jag sedan ska till simhallen där två fina väntar, ja då går bussen sönder mitt i en rondell så jag blev en trevlig halvtimma försenad. Älska torsdagar.

Cookie dough.


Idag har jag haft bakdag vilket resulterade i frallor med dinkel, fullkorn, linfrön och solrosfrön, hallongrottor och peanutbutter-cookies. Passar utmärkt till allt te som går åt nu när det är ungefär 20 minus ute.


06/10/06

Jag körde mammas bil till Värnamo, iklädd svart secondhand-klänning med stjärnor och månar på. Lyssnade på Robyn hela vägen. Kom fram och dom andra var redan där. Mamma, Anki, Johan.. och pappa då. Det var de längsta timmarna i mitt liv. Att bara sitta och vänta, med vetskapen om att ingenting skulle fortsätta som förut så fort kvällen var slut. Ännu mer väntan, sjukhussaft och försök till att få fram några sista sammanhängande meningar. Sedan var det över och allt blev svart. Vad gör man utan sin pappa? Jag har fortfarande inte svaret. Det enda jag vet är att det idag var fyra år sedan och sedan dess har det inte gått en dag utan att längtan har funnits både i magen, hjärtat och bröstet. Visst går det bättre nu, men fantomkänslan av ett band som klipptes av alldeles för tidigt kliar fortfarande. Jag älskar dig pappa.


Åhh, den där Håkan alltså.


21:30

Ugglor är något av det finaste jag vet och helst vill jag ha en lite överallt. Idag fick jag hem en ring från Tradera med en fining på och snart är det dags att sätta upp den tjusiga uggleklockan på väggen som har legat i kartong alldeles för länge. Men så länge kan man titta på dom här:













från weheartit.com

Autumn leaves...again.



Höstmys måste ju firas med nytt smink! Jag har hört mycket bra om
elf men inte provat deras produkter så nu är det dags. Och 3 nagellack, en primer, läppglans och ögonskugga för 189 pix inkl. frakt tycker jag inte är dåligt alls.