Off we go.




Är uppe okristligt tidigt och försöker få på mig något som ska likna ett sexyface samtidigt som jag packar det sista. Om en timma åker vi till Malmö och i ren nyår-blir-aldrig-som-man-vill-protest siktar jag in mig på hotellfrukosten imorgon istället. Gott nytt år!

Lugn.

Nu har jag äntligen hittat hem till Anderstorp och lugnet börjar infinna sig. Det bästa med att komma hem (ja förutom att få träffa mami och vänner såklart) är att jag inte har med mig några skolarbeten. Dom här dagarna ska enbart ägnas åt myshäng, julstök, vin, filmer och läsning. Så.jäkla.bra.



Bild

Nu står den grön och grann i stugan.


En liten liten plastig grön gran har fått joina oss på våra 54 kvadrat och genast känns vintern mycket trevligare.


Sleeping Class Hero..

Lyckades försova mig idag och missa föreläsningen. Ajaj. Har däremot gjort en inlämningsuppgift som inte ska vara inne förrän den elfte januari så en liten klapp på axeln får jag ändå.
Nu åker jag till stan och letar reda på dom sista julklapparna. Heppåre!

vi lever i en gul ubåt.



Allvarliga med rödvin en måndag. Man får när man har jobbat helg och har en ledig tisdag. Punkt!

Cold Desert.

Åh vad tråkig arkitekturen är. Halva arbetet återstår och sen tänkte jag hinna med konstarbetet också innan kvällen är slut. Baaajs. Tur är i alla fall att jag har raggsockor, julmust och Kings of Leon. Tack hej.


Utflykt.

Har precis kommit hem från en liten utflykt där vi bland annat hittade en mysig liten bod med allt möjligt fint. Tyg, sytillbehör, marmelad och julthé fick följa med hem. Så nu tänker jag ägna resten av dagen åt att dricka varmt, plugga arkitektur, sy en kjol, laga soppa och lyssna på den här låten om och om igen.