Aaaahhh.

Jag har jobbat, ätit lunch ute med mami, handlat, tvättat och varit hos sömmerskan..2 gånger.
Nu är jag trött. Nu ska jag sova så att jag orkar med kvällens bravader.

Puss.

Jävlar i min låda.

Det är drygt tretton timmar sedan jag vaknade och ca tre och en halv timma kvar tills jag ska befinna mig på min arbetsplats. Frågan är om jag ens ska gå och lägga mig? Jag försover mig ju alltid. Fan.
Men om jag är vaken kommer jag ju att vara helt galet trött runt sex och somna i alla fall. Och då är det helt helt säkert att jag kommer försova mig. Fan.
Varför kan jag inte vara lite mer som mami och gå och lägga mig i tid och komma upp automatiskt runt åtta som alla andra verkar göra?
Ja, för första gången önskar jag nog att jag var lite lite mer som vanligt folk.


På återseende.

Dagens.

Dagens upptåg: Jobbade förmiddagen, sedan Värnamo där jag träffade advokaten samt betalade min dator. Kvällen har spenderats med att göra maffiga räksmörgåsar till mami som fyller år när jag inte är här.
Dagens klädsel: Grå skjortklänning, blå strumpbyxor, "nordiska rockmusiklinjen"-hoodien samt grå sjal.
Dagens ytterkläder: Bruna stövlar och lila/blå jacka/kappa.
Dagens smycken: Silvriga ringar i öronen och brunt armband.
Dagens frisyr: Lockigt och uppsatt lugg.
Dagens teve: Ett halvt avsnitt av O.C. som gick i repris.
Dagens mat: Det får lätt bli räkmackorna!
Dagens roligaste: Att det gick så himla bra hos advokaten.
Dagens tråkigaste: Saknad.
Dagens låt: "when I'm down" med Chris Cornell.
Dagens bok: Ingen. Jag läste ut den enda jag hade med mig i måndags natt.
Dagens telefonsamtal: Selma.
Dagens sms: Inget än tror jag.
Dagens köp: Det som behövdes för att göra smörgåsarna (jävlar i min låda vad dyrt det är med räkor!) samt ny dagcreme så jag kan slippa vintercremen som är äcklig och fet.
Dagens humör: Allt och inget på samma gång. Men rätt glad, ja.
Morgondagens planer: Träffa Selma!







-Yes, you're my favorite.


There ain't no way I'll ever stop from lovin' you now.

Idag har jag varit i Växjö hela dagen. Först blev jag utstirrad av 30-åriga män vilket var hemskt och äckligt, sedan kom Daniel och hämtade en väska som jag hittade på vinden häromdagen.
Efter det gick jag ut och kollade affärer men det är ju typ ingenting nytt som har kommit in än! Inget fint i alla fall.
Jag träffade mitt gudbarn och hennes mor och tog en fika med dom och sedan köpte jag en ny god parfym och fyra par  skor. Nu är jag redo för våren!

Jag har så himla mycket känslor just nu. Jag vet inte var jag ska ta vägen! Galet. Varför kan allt inte bara vara som i en typsik amerikansk film? Någongång i alla fall. Jag är en sucker för lyckliga slut.
Till saken hör att jag lever verkligen som i en slags film större delen av min tid. När jag säger en grej eller agerar på ett visst sätt förväntar jag mig att motparten ska svara som någon skulle ha gjort i en film. Synd att det bara verkar vara jag som tänker så. Och att det inte funkar särskilt bra då.

Jag hatar att inte kunna gråta när jag vill det. När jag vet att allt skulle kännas så mycket bättre efteråt även om jag egentligen inte är ledsen. Det bara rensar ut lite.
Så nu ska jag hitta mig en film som jag kan gråta till.




-No, there ain't no way and I'm gonna try and show you somehow.

You're the good things.

Nu är jag äntligen färdig. Tågbiljetter är fixade efter mycket om och men (jag får betala 200 pix mer för de jävla busstidernas skull, och jag har slarvat bort mina koder till internetbanken, så jag kunde inte betala först!) och jag har skickat iväg ett mail till klinta angående sommarjobbet som jag älskar så mycket (fast i år är inte Hugo där på riktigt och kanske inte Dave eller..inte så kul.)
Nu måste det bli sovdags. Jag ska upp kvart i sex i morgon för att åka och spela in musikvideon och gud vad jag inte är peppad!




-Every song were your song.

My sweet Carolina.

Just det. Innan jag går så måste jag verkligen visa den här:


Helt underbart.
Kärlek.

I'm OK.

Nu har jag precis kommit hem från cafékvällen där jag och Daniel spelade ikväll. Vi körde I'm Ok och det gick så himla bra! Jag älskar det här!

Igår började jag med ett expriment gällande mitt hår och idag var resultatet följande:

image207
Jag kan inte säga annat än att jag är nöjd! Kul, billig och komplimangsgivande förändring! Hoho!

Jag skriver inte så mycket längre. Inte här på bloggen. Jag pratar inte så mycket med mina vänner längre. Inte dom som inte är här. Det händer massor nu. Både bra och dåligt, men jag tänker på er massor. Särskilt Selma och Anton. Hoppas vi kan ses i helgen eller nästa vecka då jag kommer hem. Det vore guld.

Det är planerat att jag ska åka till Anderstorp på lördag men jag vet banne mig inte hur jag ska komma in till Karlstad. Det går inte en enda buss tidigt från den här lilla byn på lördagar! Hu!

På torsdag och fredag ska vi spela in musikvideon, och ja, jag börjar bli nervös. Sen att jag inte bara ska sjunga utan spela synth också gör inte saken bättre.
Inspelningen låter dock skit. Vi spelade in den i torsdags natt och jag hade influensa från tisdagen till lördagen varav jag var sängliggandes torsdag-lördag. Det får nog bli till att göra om skiten. Senare.



-If you can't get someone out of your head, maybe they're
 supposed to be there.


Jag har världens bästa vänner!





image206

Jodå, visst är det så! Förra veckan när jag fyllde år så var detta
precis vad jag fick! Och en massa smörgåstårta och trevligt
folk på kalas såklart!
Bilder finnes på bilddagboken där jag som vanligt heter jagged.

Tack, hej.