windows&doors.


ok.jag börjar med:
fredag:konstig kväll med vääldigt lång förfest.hamnade senare på mejeriet.otippat.åkte hem ganska snart igen.efterfest med selma,sen telefonsamtal och utgång igen.hemkörd och fick senare besök.somnade halv nio.
lördag:upp efter få timmars sömn,ut och handla,massa telefonsnack för att planera kvällen.rött vin, kärt återseende av emma och en ganska tom buss.bugg med selma på sigges (som tur väl utan kikki D!)
redde ut saker,fler kära återseenden och upptäckten att dom serverar xider i 6.3.massa dans och senare taxi hem.efterfest någonstans i centrum.hemma ca kl13.
söndag:sömn och tv.
måndag:fortfarande trött.uppe med tuppen och iväg till tandläkaren.fick reda på att en familj i usa håller på att kolla min ansökan.fest!fast det finns ingen utbildning i musikproduktion som jag vill gå i NY.pratade med selma och insåg hur svårt det kommer vara att inte träffa henne på ett år.hon som är min syster och bästa vän.damn, jag är inte hel utan henne!

imorgon bär det av till alvesta för några dagars jobb.måste få ihop lite reskassa nu alltså.ingen är så dålig på att spara som jag.det finns typ inte inlagt i min hjärna.





-holding back forbidden tears and hidden fears

gråa dagar skyndar aldrig på.

hela natten spenderades i min säng
med vacker musik, tankar och heb 2:8-13.
ikväll blir det utgång med syster.kommer
bli great!

på något sätt känns ändå öland lockande.
i alla fall ett öland för tre veckor sen.
när alla var där och du var jag.


-det är så lätt att fantisera.