Uppsala.

Klockan 6 i lördags satte vi oss på en buss som tog oss till Uppsala där min hanes band skulle spela i finalen i Rockkarusellen. En trevlig resa som resulterade i bra musik, göttigt häng med Volkan hela dagen, övertrötthet och en 5e plats (av 16) för bandet. Hemresan räknas dock inte in i trevligheterna då dom flesta som var med på resan var töntiga ca 20-åringar som blev alldeles för fulla och spydde ner hela bussen (och sig själva). Jag har nog aldrig känt mig så gammal som då.. Klockan 8 var jag i alla fall hemma i min säng igen och har knappt gjort något annat än sovit sedan dess. 



Mumsegod smoothie.



Happy Hour-öl med Volkan.



Kass bild på vinnaren av kalaset. Grymt duktiga Clara Lindsjö som loopade sin sång och andra ljud, typ blåsa i flaskor och slå på glas, lät lite som en blandning av Imogen Heap och Björk. Helt bedårande! Lyssna
här





MUD.



Saker jag gör när jag helt och hållet har tappat hoppet om att bli duktig, dvs göra mina tentor i tid:

*Tittar på gamla avsnitt av Greys anatomy.
*Lägger ansiktsmask (Deep Down Detox - hell yeah!)
*Pratar länge i telefon med min syster eller Lollo.
*Läser bloggar.
*Lagar konstig mat.
*Tänker på hur världen hade sett ut om den hade styrts av kvinnor.
*Tittar på fler avsnitt av Greys anatomy.


Varför föddes jag utan självdiciplin?! Jag hade den ett tag men nu är den helt försvunnen.


Att från samma säng lyssna till samma regn.



Jag har köpt mig en hatt! En stor & fin en som ska få följa med ut på äventyr hela sommaren.
Sen råkade jag även köpa med mig en himla massa hår- och hudprodukter för alldeles för många hundralappar. Men jag antar att om man vill bli fin får visa-kortet lida pin..




Flugan gör mannen.

En sak som kan göra mig himla avundsjuk är att killar passar mycket bättre i fluga än tjejer. Typ Chuck Bass. Ojojoj. Flugan gör mannen. Ett sidtips om man vill ha en är den här sidan. Det finns hur många snygga flugor som helst och särskilt dyra är dom inte heller. Helt klart bäst för alla som ska gå på bal eller bröllop i sommar. Nu gäller det bara att komma på hur jag ska komma undan med att ha en..




Bilder från flugorna.se




Sommarkärlek.

Så här kan det se ut genom mobilen under ett soligt dygn i maj:



Efter fredagsölen gick vi hem till herr Dahlberg där vi blev bjudna på choklad, ännu mer öl och Beethoven.



Vid soluppgången tog vi med oss filtar och satte oss ute.





Rättvisemärkt vin såklart.



Vid 09:30 gick vi hem och sov fyra timmar.



Eftermiddagen i parken.



Sommarkärlek.



På kvällen åkte vi hem till Daniels föräldrar där vi grillade, spelade kubb, drack finöl och rökte alldeles för många cigaretter för att hålla borta myggorna. Funkade sådär. Jag har 16 myggbett att klia. Men den bästa helgen blev det ändå!


Kanske kanske att den kunde blivit lite bättre med
den här.. Chansen är väl minimal men prova borde man! Det kan det vara värt så man slipper fota allt med mobilen.

Hometown blues.

När jag stod ute och rökte innan blandades cigarettlukten med doften av sommar, en bil med nervevade rutor åkte förbi och spelade på tok för hög euro-techno och en kille som passerade hade alldeles för mycket billig herrparfym på sig. Det kändes som att jag var tillbaka i anderstorp..

----

Tre timmar och 1200 ord kvar tills tentan ska vara klar. Må det så ske.

Dagsverk.

Det här är ungefär vad jag har roat mig med idag:



Promenad runt sjön..



..och en massa plugg.

Afterwork-öl har såklart också hunnits med och nu ska jag ta tummen ur och plugga igen. Antagligen tills jag somnar.

Rock n Roll with me.




  When you rock 'n' roll with me
  No one else I'd rather be
  Nobody here can do it for me
  I'm in tears again
  When you rock 'n' roll with me


Get in the ring.

create avatar

Att köpa sig en ny ring för 20 pix måste ändå ses som ett rätt bra måndagskap.

On the go.



Nu kurrar magen. Ready, set GO!

(Jaja, ursäkta posandet härå..)


Grapes & Kisses.



Idag är det en ta-det-lugnt-njuta-av-livet-med-massa-mys-och-kärlek-dag i vårt hem. Det innebär en lång helgfrukost med nybakade frallor och slapp i soffan (kanske blev det en liten tupplur också). Nu ska jag sluta stoppa i mig söta vindruvor och istället hoppa in i duschen och göra mig fin. Senare går vi till Bella Lanterna för att få god mat i magen och efter det blir det vin och kanske en utgång. Att bo sambo med världens bästa pojke och vän är inte helt dumt.

Necklace.



När man inte har så mycket pengar kvar är det himla bra med reor. Då kan man komma hem med ett tjusigt halsband som bara kostar en tjuga. Finfredag.
Nu ska vi leka vuxna och titta på "så ska det låta".

Bananas.



Det här är något av det godaste jag vet. Bananpannkakor med glass och sirap. Farligt onyttigt men ack så gott!

Afternoon dreaming.

Jag önskar att jag inte skulle behöva gå till jobbet idag. Kom hem halv 8 i morse, sov till 16 och har legat på soffan sedan dess. Utslagen. Måste gå om en timma och har inte ens borstat tänderna än. Ännu mindre ätit. Tentan som ska vara klar i morgon är inte påbörjad. Jag saknar redan min man så mycket att det blir jobbigt. Vi hinner inte träffas när jag jobbar utan vi går bara om varandra. Idag vill jag bara ligga och kramas. Jag önskar verkligen att jag inte skulle behöva gå till jobbet idag.

Dream a little dream.

Äntligen är dom här. Helt perfekta och sköna som tusan. Nu är det bara att vänta in våren.




teknikst(n)örd?

Jag och min man sitter i samma rum, vid var sin dator, arbetar med var sitt skolarbete, lyssnar på musik i lurar och konverserar med varandra över facebook-chatten. Frågan är om vi är lata eller bara har blivit dumma i huvudet och valt en cyberrelation med flört-smileys istället för gammal hederlig social samverkan med mysiga pussar och kramar. Allt man kan göra är att hoppas på att det bara är en fas.

Gâteau.



Nu förtränger jag alla måsten för en stund och har istället söndagsfest med Ballerina-kladdkaka, mjölk och pojke.

Vignette.

Roligare än att plugga är ju att ladda ner nya appar till telefonen. Denna för kameran är kärlek.




Jag <3 teknik.

Likadant.



Är mitt uppe i ännu en stressad dag och dom kommande veckorna lär se precis likadana ut. Fyra tentor, en inlämningsuppgift och ett musikalframträdande på lite drygt fyra veckor. Och så ska jag så klart jobba. Fatta vad 50-talisterna skulle skratta om man gick in i väggen av att plugga, men just nu känns det inte som en omöjlighet.
Som om inte detta räcker i bitterhetens hetta så kommer jag även att missa Babian på Deluxe imorgon med massa roligt folk. Sugsugsugsug.

Finaste pojken i världen.

Hur mysigt och fint är det inte att ha en man som kommer hem med en present, innehållandes klänningen man så gärna vill ha? En gul, perfekt sommarklänning, ack så fint! Tror han tjuvkikade lite här innan idag..




Allt jag inte har.

Grädden på moset när man har magsjuka och massor av plugg måste väl ändå vara att vara så himla sugen på nya kläder men inte ha några pengar? Hej-fröken-vill-ha-allt-jag-inte-kan-få. Just nu känns inte studentlivet som något bra alls..



Så ja, kom till mama.


Sablans.

Jag har blivit med magsjuka men ändå är det ingen ursäkt att inte göra klart tentan som ska vara inne innan dagen är slut. Borde kanske tatuera in ordet FRAMFÖRHÅLLNING på andra armen. Tänk vad fint det var att gå i lågstadiet ändå. Då fick man vara hemma och bli ompysslad när man var sjuk..


Kanske vi ses igen någonstans. Någon gång.



Ett av dom minnen som lyser starkast av pappa är alla de sena kvällar vi satt uppe och pratade. Ibland om ingenting, men för det mesta om hans egna minnen. Ofta berättade han historier om när han jobbade som sjöman och även om det kanske inte fanns mer än fem-sex berättelser att välja bland var det alltid som att lyssna på en saga som innehöll både gott och ont. Ju fler år som går, desto mer börjar jag glömma alla fina detaljer som följde med historierna. För att aldrig glömma helt och för att påminna mig själv om den korta men fina tiden vi fick tillsammans har jag idag tatuerat in ett ankare för min far. Ett fint minne av världens bästa pappa.

Under vingen på gråsparven när hon sjunger.

Den här helgen har det varit fullt ös. I fredags åkte vi till Åryd där hanens föräldrar bjöd på grillat och öl. Det blev även film i form av "Clockwork Orange" och övernattning. På lördagen fick vi nybakade frallor till frukost, våfflor till lunch och på kvällen var vi hemma hos Olle och blev bjudna på kycklingsallad och fint sällskap. Kvällen/natten spenderades hemma hos Nathalie med spel, tequila och päronvodka och där var den enda gången jag kom ihåg att jag faktiskt har en kamera. Så tre inte-så-fina-blixt-foton-men-med-desto-finare-personer-på-korten-bilder finns i alla fall för beskådning.





 


Nu ska jag laga mat, plugga och titta på film. I morgon väntar tatuerarbesök med Natta. Kanske blir det så fint att jag kommer därifrån med en tid inbokad.