Kall och frostig onsdagnatt.

Åtta minuter kvar tills vårt internet stänger ner. Var mest tvungen att skriva ett inlägg för den sakens skull.
Ett protest-inlägg.

Tidigare fick jag reda på att min kära syster har köpt finfina converse till mig och Daniel i Thailand. Sådant gör mig glad.
Jag har ett extremt sug efter att handla just nu. Jag vill så himla gärna hitta nya guldkorn till garderoben. Och skohyllan. Och smyckesskrinet. Precis alla grejer känns gammla och överanvända.
Kanske att det blir en runda i min lilla stad i morgon eller på fredag för att se vilka möjligheter som finns. Jag hade hellre velat åka till Karlstad.

Kan inte alla hålla tummarna för att detta blir en toppenhelg? Jag behöver verkligen det nu, men det känns lite osäkert och stökigt.


Okej. Undrar om detta hinner publiceras nu...

Puss!


Nostalgi!

I lördags hittade Daniel något helt underbart! Någon snäll människa där ute i världen har tagit sig tiden att lägga ut alla DuckTales-avsnitten på youtube! Jag är överlycklig! Jag har alltid och kommer för evigt att älska DT! Så tack och gud välsigne dig för sjutton gubbar "Morelia666".





But there's always time to fade away.


vinterland.

Nu har det blivit vinterland i Sverige. Eller det har det väl varit i några dagar nu, men alla andra skriver ju om det så då får väl även jag upplysa er. Ifall ni nu har missat nöjet att bli blöta om strumporna för att ni fortfarande tycker att det är höstiga tygskor som gäller, eller för att ni ännu inte har haft turen att halka på en isfläck.
Idag är det den 25e och i mitt liv är det den bästa dagen i månaden. Studiebidraget kommer och man har råd att köpa god mat igen.
Jag, Daniel och Göran promenerade till Lidl och införskaffade oss det allra viktigaste och väldigt mycket oviktigt. Ja, jag köpte ostbågar. Efter fyra dagars konstant sug efter denna underbart onyttiga förälskelse fanns ingen motståndskraft kvar. Fast nu ångrar jag mig nästan lite. Huh.
Glögg köpte vi också. Glögg =fint.


Nu ska jag kolla på veckans One tree hill.
Puss!

Jag - värre än Hitler?

Ja, någon uttryckte sig visst så. Eller pojken ifråga skrev inte ut mitt namn i sin modiga lilla fras i msn-fältet, men det mesta säger att mina misstankar stämmer. Stackars grabb. Det är inte lätt att vara sjuk. Och kär.
Men get over it nån jävla gång!

Dagen har spenderats framför datorn med "Lipstick jungle" (en serie av samma författare som skrev "sex and the city") och ett extremt sug efter ostbågar.
Nu blir det film. Kanske "Breakfast at Tiffanys"?


Puss.


All I can do is be me, whoever that is.

Idag känns det lite bättre. Sedan gårdagens inlägg har jag klippt mig, gjort ansiktsbehandling och massa annat fint som jag annars aldrig har tid för. Jag är fortfarande inte bestämd med vad jag vill men det känns som att det kommer att visa sig.
Nu ska jag i alla fall måla naglarna och sedan drar jag ner till studion och spelar in lite nytt meterial.
Jag undrar verkligen hur den här kvällen/natten kommer att sluta. Det har varit en lite lustig dag. Ja, jag känner mig rätt lustig. Det går inte riktigt sätta fingret på vad som händer.
Men skit i det!







Ps. Tack Selma!

Vad fanns det att se klart?

Jag vet inte om jag vill stanna kvar eller åka hem.
Stanna kvar här där jag lär mig något som jag vill bli bra på. Eller snart i alla fall. Efter jul får vi välja inriktning. Låtskrivare eller ljudteknik. Just nu känns csn som väldigt bortslösade pengar. Mixning har visat sig vara något som jag verkligen inte brinner för.
Och det är inte alls lätt att gå i en klass med bara killar. Killar som bara pratar om metal och hur mycket man skulle offra för att få ha sex med Angelina Jolie. Killar som alla tycker att mixning är så jävla roligt.
Det finns en anledning just nu. En sak jag inte ens kan prata med migsjälv om.

Åka hem till mami. Bo i huset som pappa har byggt. Umgås med Louise och Selma. Vara med folk som förstår mig. Göra saker för att jag vill, inte för att jag måste. Hitta tillbaka till det som jag tycker är roligt.

Jag vet inte ens om jag är ledsen eller arg.
Arg eller ledsen?

Let's elope honey!

Förra veckan åkte min syster och hennes familj till Thailand. Idag fick jag ett mail av henne. Ett mycket trevligt sådant. Hon och Johan har gift sig!
Det finns inte ord för hur glad jag är för deras skull. Det är så otroligt underbart och så himla vackert! Två männsikor som lovar varandra evig kärlek. Som känner ända in i själen att dom har hittat personen som dom vill tillbringa resten av sina liv med. Personen som dom alltid vill finnas där för, trots alla problem som finns på vägen. Dom väljer att vilja möta dom tillsammans. Och dom har hittat den som alltid vill stå vid ens sida. Trots barnbajs och dåliga hårdagar.
Min syster Lill Strumpa är en otrolig människa. Snäll. Rolig. Snygg. Smart. Stark. Jag önskar henne all lycka och jag vet att den kommer vara hos henne. För hon har hittat sig en lika otrolig man och tillsammans har dom en lika otroligt underbar och vacker son.
Grattis till er!


What's so funny about peace, love and understanding?


Plats: Mitt rum i Karlskoga
Lyssnar på: Elvis Costello
Känner: Stress
Vill: Basta och mysa
Ska: Mixa och basta
Klädsel: Blommig klänning och svart sjal
Bästa just nu: Mami lånar mig pengar till överlevnad. Och så känner jag en av världens absolut bästa och finaste människor som jag har turen att få umgås med här!
Sämsta just nu: Veckoprojekten är för jävla tråkiga. Och M som beter sig som ett svin
Dagens inspiration: Vänner & musik
Önskan: Live-spelning
Dröm: Musikliv
Favoritinstrument: Munspel eller sax
Rädsla: Ensamhet
Kärlek: Massor
Hemlighet: Massor