In my mind I still need a place to go.

Jag har ingen inspiration alls. Inte till att skriva, inte till att göra musik, inte till att spela in, inte till att vara trevlig, inte till att äta och inte till att prata med mina kära.
Det enda jag gör är att lyssna på musik, öva låtar timma in och timma ut som jag redan kan och sova.
Det passar inte alls då jag är på ett ställe då man verkligen behöver inspiration.
Pepp- kom till mig!


Jag vet vem den onda är. Nu måste jag bara suga ur allt gift som han har sprutat in i mitt blod.
Och nej. Det handlar inte om kärlek. Verkligen inte.

And you would hold my hand.

Nu är jag tillbaka igen. Mitt trådlösa nätverkskort har blivit knas och Göran har försökt fixa det i timmar men ingenting stämmer. Men nu har jag köpt ett USB-nätverkskort som han har installerat (ja, jag är värdelös på datorer) och är glad glad glad.
Jag är alltså i Karlskoga nu. På både gott och ont.

Bara så att ni vet.

Jag är hög nu sen den dagen när du kom. Jag är hög nu och kan inte somna om.

Jag skulle kunna skriva en tvåsidig artikel om hur bra jag tyckte det var igår. Hur mycket jag njöt av sällskapet. Hur glad jag är när dom där perfekta stunderna visar sig. Om hur många fylle-sms med direkt-citat från spelningen jag skickade till folk jag tycker om. Om hur mycket jag älskade att det var stjärnklart. Om min kärlek till aioli. Om min kärlek till Miss Li's underbara rythmer och ärliga texter. Om lyckan att stå i en lerpöl med en av dom som jag tycker mest om. Om tårarna till "Du hade tid". Om tacksamheten för att jag fick stå bland alla andra i Växjö och lyssna på en av sveriges absolut bästa poeter.
Men jag nöjer mig med en bild.





But I finally know what to do, I must quit, I must quit, you.

Nu har jag inget mera jobb! Nu är mina nio veckor i den gråa vardagen över. Nu kan jag äntligen ägna mig åt framtiden igen. Och redan nu börjar den. Jag har tvättat hela dagen inför flytten och ikväll börjar jag packa. Det känns så himla skönt att få lägga ner allt, kategoriserat och bra, och tänka på att om bara tre dagar kommer allt ha en ny plats, i ett nytt hem. Dock fortfarande med mig som ägare.
Och imorgon åker jag till Daniel och på kvällen ska jag äntligen få gå på sommarens första konsert! Jobb & slit har gjort så att jag har missat varenda festival. Jag hade ungefär 50 stycken jag ville gå på. Men som sagt. Imorgon blir det Växjö, Miss Li och Lars Winnerbäck. Och någon annan som enligt Daniel sjunger om vampyrer och suga blod. Typ.

Idag ringde jag till skolan och kollade lite tider mm. Fick reda på att jag ska bo i huset Jutaren tillsammans med Fredrik, Göran och Daniel. Det kommer bli fest!
Fick även reda på att jag är ensam tjej i vår klass. Inte lika kul. Jag trodde att det i alla fall skulle vara någon mer av kvinnlig karaktär! (Fast det kan man kanske räkna person M till?) Jag menar, det var ju fler tjejer än jag som sökte i våras. Vem ska förstå mig när jag vaknar sur som en banan doppad i ättika av ingen anledning alls? Vem ska sitta och titta på One tree hill med mig när allt annat känns grått? Vem ska lyssna på alla mina analyseringar hit och dit? Vem ska förstå vikten av att ha sällskap när man röker? Vem ska få mig att försöka bli lite lite bättre hela tiden? Vem ska förstå vad jag verkligen vill ha utan att jag behöver säga något? Vem ska ställa sig och baka smörgåstårta till mig på min födelsedag? Vem ska ersätta Karin detta året?!
Tänk om jag kommer sluta klä mig i klänning, börjar snusa och dricka öl som vatten? Nej. Sluta nu.
Meddelande till Sofie: Kanske att du kan komma upp och kolla ställningarna lite då och då? Och bara prata tjejgrejs? Låna min hårfön och lite sånt?



Men det är klart att det kommer fixa sig fint!
Det kommer bli ett festligt år. Pepp pepp!
Peppar peppar.


Yes I think they can dance.



Det här är något av det absolut vackraste jag har sett.


A song about me and a boy.





And though I'm just a sweet young girl
You made me
Feel like a full bloody woman.






3 timmar kvar att jobba!

I get high on you baby, And I don't think we should wait.






Bästa låten just nu.
Bästa skivan med för den delen. Och på fredag får jag se henne live. Hoho!


Morgonstund.

Igår gjorde jag min sista heldag på jobbet. Sista dagen att stiga upp oförskämt tidigt. Yes! Det känns rätt skönt att slippa jobbet nu. Inte bara för att få sovmorgon, utan för att helgen har varit helt för jävlig.
Folk som säger att dom vill kompa innan vi ens har börjat jobba, folk som ger ofina kommentarer till sina medarbetare, folk som tycker att jag inte behöver någon rast trots att jag går till 16 och ett jävla bråk vid frukosten. Kvinnliga arbetsplatser. Orka.
Sen blev jag anklagad av en tant och en kollega för att ha gjort något jag inte har. Vilket jävla tjafs.

Och så har jag förlorat en vän. Antagligen för en längre tid. För det här kommer ta ett tag att fixa. Om det går när allt har varit falskt hela året.
Så nu ligger jag -2 efter sommaren. Åt helvete.
Men jag har alla andra som jag fortfarande tycker om så himla mycket! Dom är guld i alla lägen.

Nu är min sovrutin helt körd. Eller vem skojar jag med? Någon sovrutin har aldrig funnits, men så här illa brukar det inte vara.
Igår somnade jag vid ca 15:30 och vaknade igen vid 00:00. Var vaken i ca 3 timmar och sedan somnade jag igen och gick upp vid halv 8. Helt sjukt.
Och ett dagis ringde för en halvtimma sedan och frågade om jag ville jobba. Men det tror jag inte. Inte den här sommaren.

Nu ska jag äta vaniljyoghurt och müsli och sedan blir det något glädjande. Kanske sola? Kanske gå en runda? Det verkar i alla fall bli en fin dag idag.

Pusshey!

Black bird.

En liten fågel flög in i vår glasveranda. In i rutan alltså. Boing sa det och sedan satt den på altanen i typ en halvtimma med öppen näbb, innan den kunde flyga igen. Stackare.

Jag hatar verkligen att få sånna här meddelanden:

 
fabolouss  14:aug, 17:37
hej sötnos. det skulle va nice o lära känna dig, va söt du e. jag diggar dig. e du singel? puss

Vad är grejen liksom?!
Kul att du tycker jag är söt. Kul att du diggar mig. Kul att du kan avgöra detta efter endast några foton.. Hm. Och att fråga om jag är singel? Ett svar enbart för dig: Absolut inte. Puss på dig.


Idag är jag ledig och vaknade vid 12, åt frulle och sedan sov jag i två timmar till. Finfint!
Nu ska jag baka scones och koka te tills mami kommer hem.

Pusshey!

we're gonna live over it somehow.

I helgen var jag i Stockholm.
Kom dit på fredagen och träffade Elin och gick ut och åt finmiddag. Senare mötte jag upp med Cicci, som jag inte har träffat på över ett år, och vi drog ut på gatorna på Stureplan då det var 08:a dagen och folkfest. Fina grejer!
På lördagen blev det shopping. Massor av rea och 3 par skor, en väska och lite annat smått och gott fick följa med hem.
Senare blev det uppmötning på Marcos mosters café med Karin, Olof, Elin, Marcos, Carl-Martin och Göran. Det var så himla mysigt att träffa alla igen!
På kvällen blev det restaurang, förfest och sedan utgång och livet lekte fram till klockan 06.00 då jag somnade tvärt.
Söndag var hemresa och Marcos och Carl-Martin följde mig till bussen. Dom är allt bra dom!
Summa summarum: Mycket fin helg med endast en sak som kunde varit ogjord.
Men nu saknar jag dom ännu mer. Hu!


Nu har jag bara tre heldagar kvar på jobbet + 2 extraturer nästa vecka. Känns så himla fint!
På fredag nästa vecka blir det Lars Winnerbäck med Daniel och sedan flyttar jag.
Helt jävla otroligt!











_________________





Don't let this end
Before I see you again.

I'll be free for you anytime.


Smile for the harry ones.

Idag är det åtta dagar kvar. Åtta dagar tills Johanna Therese Madelene Valdemarsen får semester.
Sedan går det en vecka och sen flyttar jag igen. Det är väldigt blandade känslor här vill jag säga.
Jag vet bara att inget kommer att bli som det är tänkt och allt kommer bli så olikt förra året.
Tiden får utvisa allt.

Hur ska jag gå hem när allt är såhär? Jag vet du kommer att se på mig sådär.

Igår på förfesten hade jag sommarens två bästa samtal. Jag var kvällens gladaste. I cirka 20 minuter. Sedan kom funderingarna igen och tankarna om att det faktiskt inte kommer att fungera. Att allt egentligen bara är en fantasi.
Idag är det inte bättre. Men just gårdagens samtal orkar jag inte fundera på. Mer på personen som jag pratade med. Jag saknar så himla mycket som har varit. Allt som aldrig kommer vara igen.
Sedan förstår jag inte att vissa personer kan vara hur elaka som helst och ändå vara lyckliga. Själv kan jag inte ens tänka en elak tanke om någon utan att få skit för det. Det kommer liksom alltid tillbaka. Men det gäller väl att vara elak mot rätt människor kanske. Jag vet inte. I så fall så är jag alltid rätt person för den här killen. Jag börjar bli riktigt trött på de här högstadiefasonerna. Bråk om samma kompis/kärlek, fula trick, lögner och utfrysning.

Dom här dagarna saknar jag papi mer än någonsin.
Och önskar att jag vore någon helt annan.


And I know that you're adored.

Dom flesta har kanske sökt på sitt namn på google och sånt någon gång? Bara för att kolla liksom.
Det gjorde jag för ett tag sedan, fast på youtube, och hittade den här videon. Hoho!




Nu blir det dusch!