Du´rå. Du kan väl säga en själv.

Nu är jag vaken! Jag har precis ätit äggamackor med kaviar och snart ska jag dra med mig herr D till stan för att kolla in en second hand affär. En konstig en som bara har öppet på lördagar mellan nio och ett.

Nu sitter D och pratar om hur man fyllesår. Det låter trevligt. Måste kolla youtube!


Puss!

Äntligen helg!





In i dimman.


Everybody on the floor.

Nu har jag precis kommit upp från studion. Vi har spelat in lite grejer till discolåten som ska vara klar om två veckor. Det gick kanon men jag börjar känna stress! Vi ska hinna spela in allt, mixa, göra en musikvideo och öva inför live-framträdandet på 14 dagar. Men så länge det finns liv finns det väl hopp antar jag.
Så här såg det i alla fall ut ikväll (Ursäkta kvalitén. Jag hade bara mobilen med mig):


Sax-Göran.



Ibland krävs det två män för att fixa ett puffskydd.


Nu är jag trött och kvar väntar film och kvällsmacka med D. Finfint!

Söt som socker.

Om en vecka fyller jag år. Om exakt en vecka blir jag 22 år fyllda och ännu ett steg närmare 25. Hua!
Idag var vi inne i stan och jag hittade precis vad jag vill ha i present. Världens bästa födelsedagsklapp skulle vara den här:


En mysig liten hermelinkanin! Finast i stan ju!

Ge mig!


Show me the way.

Jag vet inte om jag har berättat att jag typ har fått jobb här på skolan. Denna terminen är jag körledare. Haha. Det är fina grejer det. Jag som ALLTID har hatat kör. Men det ska nog fungera bra bara jag kommer in i det och väljer rätt låtar. Dom flesta som har valt kör har gjort det för att dom tycker det är kul och har inte så mycket förkunskaper, så dom låtarna jag helst vill köra får väl vänta tills någon annan gång.
Nu sitter jag och lyssnar på Alison Krauss - Down to the river to pray som är helt underbar. Jag lyssnar i mina Beyerdynamic-hörlurar och det är helt underbart att höra alla stämmor passa perfekt tillsammans. Undrar om det är ett möjligt projekt för kören 2009? Man behöver ju inte göra en så stor grej av det utan förenkla det till tre stämmor. Kanske? Annars tvingar jag min klass att köra den så jag får sjunga den ändå på något sätt. Hehe. I vilket fall som helst måste jag sätta mig och skriva ner alla stämmorna på notpapper. Någongång i mitt liv ska jag banne mig köra den!

Men i alla fall. Lyssna på låten! (Även du mami! Den får nästan en att bli Buddhist! Haha.)


Spotify hit och spotify dit.

Det är ett jäkla liv om spotify just nu. Alla tjatar om det, vill ha det och helgar det. Jag vägrar. Jag är materialist i dess renaste form och jag gillar att äga det jag lyssnar på. Det är ju inget kul om man inte får hela paketet. Halva grejen med musik är ju att köpa en skiva, lägga den i stereon, trycka på play, öppna konvolutet, läsa, lyssna, titta, njuta och sedan sätta skivan i den bokstavssorterade cd-samlingen och vara nöjd. Och om jag mot all förmodan måste lyssna på en låt jag inte har så funkar youtube alldeles utmärkt. Och om jag vill lyssna lite på en skiva innan jag köper den så laddar jag ner den för tusan! Om det tyvärr skulle vara så att jag inte tycker att den är särskilt köpvärd, då ligger den på datorn och skräpar ett tag tills den hamnar i papperskorgen med alla misslyckade egofoton. Så säger jag.




Ps. Visst är det så att även jag har massa musik i mitt iTunes-bibliotek som jag har laddat ner eller rippat av andra men aldrig köpt. Låtar som jag inte har gjort mig förtjänt av att äga men njuter av ändå. Men det är en helt annan historia. En historia om mitt dåliga samvete. Ds.

Sista chansen nu kompis!

Jag bor i ett hus med killar som tycker det är skitkul att spela dataspel. Helst Warcraft och sånt som jag inte klarar av. Jag blir så jäkla stressad av allt springande och dödande.
Så nu har jag gått min egen väg. Jag har laddat ner Hugo och det är nostalgi som tusan!




Han är så söt! Haha.
Jag fick bara tag på den danska versionen men det gjorde det hela ännu roligare!


Puss!

You will always be a little side of me.


Vissa dagar är jobbigare än andra.

Ibland behöver jag dig mer än jag vill erkänna..

..och ibland vill jag vara med dig mer än vad jag behöver.
Idag är inte en sådan dag. Idag njuter jag av att vara ensam. Tycker det är skönt att sitta vid ett eget bord i matsalen. Känner ett lugn av att kunna sitta på mitt rum med tända ljus och lyssna på musik. Får inspiration av att ta fram gitarren eller sätta mig vid pianot. Gillar känslan av att läsa en bok och försvinna in i en annan värld.
Men i morgon kommer det antagligen att vara som vanligt igen. Då kommer jag behöva alla kramar i världen och bara dina är dugliga nog. Då kommer jag att ligga i sängen och snusa i din armhåla och fråga dig frågor som aldrig får tillräckliga svar. Jag kommer sitta och titta när du spelar gitarr och få det välbekanta pirret i magen när något är riktigt bra. Precis som vanligt.
Men det är i morgon.

:



musik.vänner.kärlek.




Bättre sent än aldrig.






Nyårsafton firades hemma hos Ann med vackra människor.
Fint som snus var det!

Celebration

VI håller på med ett discoprojekt i skolan som sträcker sig över fyra veckor. Varje grupp ska skriva en discodänga och spela in. Sedan ska det göras en musikvideo och ett liveframträdande. Det känns grymt kul än så länge faktiskt. Vårt bandnamn är "Neon eyelashes" och mitt alias är Foxy White. Det här kommer bli så kul! Det är bara en blond afroperuk som fattas mig!
En av de bästa discolåtarna ever är Kool and the gang's "Celebration"  som kommer här:




Nu ska jag göra något annat. Något trevligt, fint och mysigt.

Puss!

Le Blog de Betty.

Vi har fortfarande inte fått igång vårt internet på rummen. Riktigt sketet. Mitt bloggberoende blir otroligt lidande.
En blogg som jag alltid läser är
Le Blog de Betty. Hon som skriver är hur söt som helst och har grymma outfits och vackra bilder.






Skorna från Topshop vill jag ha. Vill.

While you were sleeping.

Jag har varit internetlös sedan jag kom hit den 1a och kommer vara det över hela helgen och eventuellt några dagar till. Det är skitjobbigt! Surfdatorn i skolan är inte den snabbaste. Men nu vet ni.

Skolveckan har varit fin men Daniel och mami saknas mig. Dom har övergett mig för varmare breddgrader, men jag hoppas på tröstpresenter vid hemkomst. Hoho!

Jag hade nog inget viktigt att skriva. Inte mer än att allt försvinner på samma gång. På ett icke särskilt deprimerande men däremot segt sätt. Jag är uttråkad.

Hej thå.