Något av det bästa



Åh älskade lussekatt. Nu är du min igen.

Hemma bäst.







Åh vad jag tycker om att vara hemma när det är vinter ute. Allt är så himla mycket mysigare. Och varmare.


Yummielove.

Det har snöat och stormat hela dagen så jag valde att hålla mig inomhus och börja med julbaket. Kärleksmumsen fick vara först ut i år. Vart resten av dagen försvann vette katten.


All of the things you ought to know.



Tittade precis på Soundtrack of our lives + Göteborgs symfoniorkester på Svt men det tog slut på tok för fort. Fint att jag får se dom på torsdag!

Här kan man kolla om och om igen.


Need to make some noice.

Ujujuj. Skulle vara duktig och gå tidigt till biblioteket och plugga idag, trots att det är lördag. Men tji på mig för dom öppnar klockan 10. Inget är som väntans tider och inatt ska jag jobba. Tusan vad peppad jag känner mig på den här dagen..


L-word



Åh vad jag längtar. Tanken på att få försvinna till ett annat land är vad som drar mig genom allt arbete som fyller dagarna just nu. Det ska bara bli nytt år först..

Du följer alla så lätt.




Åh vad vissa dagar är knepiga.

Blood and Peanut Butter

De senaste dagarna har jag jobbat, planerat, pluggat, varit på massage, bokat hotell till nyår, tittat på massa film som tex Robin Hood, lagat älgfärsburgare, beställt flyg till London.. och hotell såklart.. och konsertbiljetter till Ani DiFranco, ätit massor av satsumas som smakar bäst just nu, skrivit en låt.. och börjat spela in, sovit både för mycket och för lite, pratat med min fina familj i telefon, lyx-söndagsfikat.

 

Laundry day





Idag är det tvättdag här hemma och jag hatar det lika mycket varje gång. Att behöva gå till en tvättstuga som ligger i ett helt annat hus och tvätta under en 2-timmars tidspress är inte alls en bra grej. Däremot blir eftermiddagen finare, för efter brödbak och lite paper-skrivande åker vi till Anderstorp. Mest för att hämta en micro och ett cd-däck, men minst lika viktigt är det att få mysa med mami, äta god middag och lite annat kul.