kärlek är ett brev skickat tusen gånger.



vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig.


Lift me.

Nu har jag precis skrivit klart mitt CV och personliga brev och skickat iväg. Finfint. Äntligen är det gjort. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag ska få jobben också!

Dagen är fin men skolan är cp. Vi ska betala en hyra mer än vad vi får studiemedel. Helt sjukt! Jag som knappt har råd att betala den som är! Någon som är sugen på att hjälpa till lite?
Kanske att man kan åka in till stan och sjunga ihop några hundringar? Det är ju en bit på vägen i alla fall. Hu!

Och på tal om att sjunga. På fredag ska jag och Daniel återigen trubadura inne i Munkfors. Vi får hoppas på lite mer folk den här gången och därmed mer pengar. Mums!


Slutligen, varför jag egentligen skriver nu, är för att tacka Sofie för att hon fick mig att lyssna på Ane Brun - Duets.
Jag är kär! Hur ska vi kunna välja endast en låt att sjunga?! Ojojoj.


Pusshey!

You got a lotta nerve to say you are my friend.

Nu är jag hemma från turnén igen. Eller egentligen kom vi hem kl 07.15 i lördags men jag har inte hunnit skriva innan.
Men fan, ni kan inte ha hållt tummarna för jävla bra alltså, då all skit bara fortsatte i en lång spiral. Vi blev en sångerska kort pga sjukdom, vi fick skäll från det första stället vi bodde på, jag gjorde mega-vurpan inne på McD - samt hotade att stämma dom (inte på riktigt såklart! Och ja, det vet dom med! Men jag fick mig en fin liten leksak!)- en blev utsatt för en liten matförgiftning, jag satt fel i bilen utan bälte och flög ner på golvet och såg svart, vi tankade vanlig bensin (för 900 spänn!) i lastbussen som vill käka diesel så den ville inte gasa mer när vi kom till motorvägen och när jag skulle greppa tvdosan som låg på bardisken på hotellet rev jag istället ner en jävla massa konjaksglas (eller tillräckligt många för att få det ett krasa och bli liv i alla fall!). Senare samma kväll på Harry´s fick jag glas i foten men sket i att ta ut den för jag trodde bara att det var en liten flisa som bara gick att ta ut med pincett, vilket jag märkte var helt fel morgonen efter då jag kunde plocka ut glasbiten för hand, samt att vi fick soppatorsk mitt ute i ingenstans.
Så! Jag tror det var allt! Konstigt nog kunde vi bara skratta åt allt från början till slut och jag hade en underbar turné!



-pusshey.

sing for me somehow.

Imorgon åker jag ut på turné. Bara allt går bra efter allt krångel. Efter påsklovet har det varit helt sjukt. En gitarrist utsparkad, folk som är sjuka och i lördags kom vår trummis hem från sin skidsemester med armen i gips. Fint det. Så idag har vi repat in tre nya trummisar som ska dela på den ordinaries låtar. Panik? Stress? Jag? Haha. Nejdå.

Så håll tummarna för att inget mer dåligt händer nu och undertiden jag är borta: lyssna på Neil Young!


I have never seen trouble of this kind.

Jag har tagit en liten paus i allt fix och sitter och lyssnar på The Soulshake Express. Me like! Ett riktigt bra Karlstadband.
Halva klassen är ute på turné och jag saknar dom lite nu. Det känns så himla tomt utan. Det är två personer kvar i Bruna köket. TVÅ! Helknäppt.

Ikväll blir det i alla fall inspelning och sedan fest. För det är jag värd.
Eller kanske inte egentligen när jag har tusen andra saker att fixa. Men det finns ingen ork efter 22 ändå.

Pusshey!

I found someone to love today.

Kan någon komma och hjälpa mig?! Det är lite för mycket nu, både att göra, tänka igenom och fundera över. Hu!
Nästa vecka är det turné och slutdatum för att söka skolor. Stress stress.


Spelningen gick i fredags gick i alla fall rätt bra. Jag är mer än nöjd med den första för i år med dom nya ensemblerna. Pojkarna skötte sig finfint!

För övrigt har jag hittat min absoluta själsfrände här. Elin var namnet och gudars vad jag tycker om henne! Hon skulle till och med kunna få låna ett par skor av mig! Det enda problemet är att hon sover för mycket och jag ingenting alls!

Igår dog min pappas bästa vän, som jag tycker om så otroligt mycket. Eller tyckte nu då. Fan. Det var inte alls länge sedan jag tjatade på mami att vi skulle åka och hälsa på dom (i Norge) men nu är det för sent. Jag ska aldrig mer vänta med viktiga saker. Hoppas han gör papi glad nu i alla fall!
Ganska ofta sitter jag och tänker på att dom lär ha rätt så kul där uppe i himlen, och då blir jag lite avundsjuk. Mest för att alla utom jag får vara med papi och Milton. Men jag räknar med att jag ska stå ut med lite till innan jag får vara där.
Och nej, jag är inte bitter. Och nej, jag vill inte dö. Jag vill mest bli glad på riktigt igen.


Imorgon är det rep hela dagen och sedan inspelning.
Fina grejer det.

image209


Pusshey!

Show me one thing that matter.

Usch. Jag sitter och lyssnar på Maria Carey - Open arms om och om i hopp om att lära mig den till morgondagens sånglektion. Jag förstår inte varför hon (läs. sångpedagogen) allt om oftast ska välja sådana hemska låtar. Hu!

Uppspelningen idag gick fint och det flög mest beröm runt i hela replokalen. Men det är klart. Alla är ju bra å så! Nu peppar jag gärnet inför spelningen på fredag! Hoho! Vi kommer nog att köra alla mina låtar som är följande:
*Black hole sun - Soundgarden
*Welcome to the Jungle - Guns n Roses
*Communication - Cardigans
*Today - Smashing Pumpkins
*My hero - Foo Fighters
*No one knows - Queens of the Stone Age


Pepp pepp!

Nu ska jag fortsätta att öva innan kvällens fest i Brunan!


Pusshey!

And my youth I pray to keep.

Idag har det varit första april. Jag älskar första april! Jag, Fredrik och Joel fixade ett sjukt bra förfalskat inkasso-brev som vi skickade till Micke som i sin tur svalde det med hull och hår! Hoho! Vi fick även med skolans expidition på noterna så det blev så jävla roligt!
Ikväll tömmde vi Jonathans rum helt och hållet, och när han kom tillbaka hemifrån och öppnade dörren till sitt rum så blev han helt paff! Vi sa typ att husmor hade sökt honom och stackarn, han vart helt tagen! Hahaha!
Som sagt. Jag älskar första april!

Imorgon har vi uppspelning på scenisk kommunikation och vi ska bedöma varandras kroppsspråk på scen, så det bästa vore väl att sova nu så att jag orkar sjunga.



Pusshey!