Just nu.

Jag är inte trött men jag vet att jag måste sova snart. I morgon är det dags att jobba, jobba, jobba. Finally!

Det är massor av rea på CDON och det är tusentals olika skivor, filmer och böcker som jag har STOR lust att klicka hem. Har bland annat hittat "armageddon" som jag älskar att gråta till och massor av billiga skivor med Josh Rouse som är den enda som spelas under mina promenader nu för tiden.

Men pengarna ska räcka till såå mycket mer. Enligt migsjälv är jag i stort behov av klänningar, och hela badrumsskåpet behöver uppdateras.

Jag är superpeppad på sommaren nu och jag pratade med min favvo-Dave innan och blev helt over-the-top-peppad!
Det har även kommit till min kännedom att jag ska få ta massa ansvar i år och det känns göttans! Ni vet, mer jobb=mer pengar. Och mer jobb har jag inget problem med på mitt überroliga sommarplace! Hoho!

Under kvällen har jag kommit underfund med att en av mina absolut största svagheter är att jag alltid råkar bli förälskad i den töntige men ack så vackra killen i alla high-school filmer. Ni vet han som alltid räddar hela kalaset och ger sin tjej den absoluta kärleksförklaringen. I love it!




-c'mon darling! Take this ride!

SWEET!

Idag är det måndag och jag är såå ledig. Det känns hur bra som helst. Jag har inte ens dåligt samvete över att jag fortfarande sitter i min pyjamas och njuter av "sex and the city" och äter apelsiner.


Helgen har spenderats med nära och kära och jag har träffat kompisar från "mitt förflutna" som fortfarande betyder lika mycket för mig. Det är så underbart att kunna träffas igen och prata som om det var igår, men ändå ha nya erfarenheter i bagaget. Det är oersättligt. Kärlek till er!


Nu ska jag duscha och sen ska jag fortsätta dagen precis som jag har påbörjat den. Hoho!

Det blir till att ta igen det ikväll när det är dags för träning.



 


-she shoe-shamed me!


her eyes like silver suns.

Dagen har format mig till en pigg och glad prick med jobb, intressanta samtal och brev från mina babes som befinner sig alldeles för långt härifrån. Kom och krama mig!
Jag trivs perfekt och jag är såå peppad på nya upptåg, men just nu är jag alldeles för trött för att skriva.
Jag ska kura in mig i mitt täcke med min nya cosmo  och lyssna på "Sweet Jackie" med Sugarplum Fairy om och om igen. Mumms!

Så länge bjuder jag på denhär:

20193-142
Såhär vill jag klä mig fram till sommaren och bara njuta!





-Everytime I look deep in your eye I see the dreams go by.




Uppdatering:
Anton ringer och pratar om saker som jag inte riktigt har koll på. Bastubad och vad mer?!


DAGENS.

Dagens upptåg: Jobbat på dagis och slappat runt.
Dagens klädsel: svart/vit randig klänning och svarta stuprör.
Dagens ytterkläder: Kläder efter väder gäller på dagis, så det blev röd everest-jacka, vit halsduk och uggs.
Dagens smycken: Vita klockan och berlockhalsband i silver.
Dagens frisyr: vågigt med uppsatt lugg.
Dagens teve: Laguna Beach.
Dagens mat: Köttbullar med potatis på jobbet, kokt ägg hemma.
Dagens roligaste: Små barn i stora overaller.
Dagens tråkigaste: Blött, blött, blött.
Dagens låt: Fortfarande "Estranged".
Dagens bok: Shopaholic & Sister.
Dagens telefonsamtal: Planering med Selma.
Dagens sms: Morgon-smset från Ant.
Dagens köp: Idag har plånboken varit orörd.
Dagens humör: Trött och ont i huvudet.
Morgondagens planer: Jobba och fortsätta planeringen.




 

- You came in this world alone.


Maybe I'll find another way.

Dom senaste dagarna har det hänt saker som har satt spår i mig för livet och jag har gjort saker som jag inte är särskilt stolt över, saker som behövde göras och saker som har öppnat mina ögon.

Mest har jag funderat på vad jag egentligen vill med min framtid och vad jag vill få ut av mitt liv. Det behöver inte vara så att jag ska ha en vattentät plan och sätta den i verket så fort jag kan. Jag är bara 20 och har några år kvar innan jag behöver göra allt det man "ska". Men det känns ändå skönt att ha några riktlinjer.

 Jag har alltid vetat att jag vill hålla på med musik och det finns ingen annanstans där jag trivs bättre än på scenen. Men det finns även så mycket andra saker jag vill. Något som jag vet är bra för mig är att skriva. Det är som en slags meditation. Men jag vet att jag inte har tålamodet att bli författare. Och poet? Kan man livnära sig på det? Tillslut kom jag fram till att det jag vill göra är det enda som jag egentligen kan; skriva låtar. Då slår jag två flugor i en smäll. Jag får både skriva och hålla på med musik.

Men jag vet samtidigt att jag någon dag kommer att vilja utbilda mig och då kommer det med största sannolikhet bli till producent. Att starta ett skivbolag är en dröm som inte längre känns alltför svår att genomföra.


Men samtidigt, vem vet vad framtiden har att bjuda på? För bara några dagar sedan trodde jag att jag skulle bli tvungen att gräva ner alla mina drömmar i botten av mitt hjärta och göra det som alla andra skulle ha gjort.

Men till vilken nytta?


Jag har kommit fram till att jag ska sätta upp bra mål och göra det bästa jag kan för att uppfylla mina drömmar, men det enda som jag ska sträva efter är absolut lycka. För som sagt, drömmar ändras i takt med att man förändras som person. Man får nya intryck, möter nya människor samtidigt som man förlorar gamla, upptäcker delar av världen som man inte trodde fanns och man får reda på nya saker hos sigsjälv hela tiden. Om man därför sätter upp lycka som enda strävan, kan man aldrig bli besviken. Om man gör sina val baserade på vad man själv vill kommer man någon gång hitta den. Den optimala lyckan.


 

Det här lät väldigt positivt för att vara mig. Egentligen känner jag mig inte alls så peppad. Men jag vet vad som måste göras och jag har förhoppningsvis hittat vägen som kan leda mig rätt. Så varför inte satsa?!

 Om några veckor åker förhoppningsvis jag och min Selma iväg för ett tag. Inte så länge. Vi ska bara dela en annan del av världen med varandra.



-And I'm much too young
To let love break my heart


Btw. Estranged med Guns n Roses är lätt bästa låten just nu. Hör rösten, texten och gitarrerna. Mmmm.


"Du inte bara stör. Du rubbar hela min existens. Välkommen."

Nu är äntligen åtta dagars jobb avklarat och nedräkningen till lönedagen har börjat! Pengarna som jag inte ens har bränner redan i fickan. Följande ting måste köpas:

*present till Selma.

*detsamma till mami.

*förhoppningsvis en bärbar dator.

*och en ny digitalkamera.

*klänningar

*skivor (som jag har längtat!)


Det enda som jag inte behöver är nya skor. Det står redan två par nyinköpta, helt oanvända, skönheter i skoskåpet. Fast jag behöver iofs ett par likadana silvriga ballerinaskor som jag hade förra året. Och ett par svarta. Ihh!


Nu är räkningarna betalda och jag känner mig nöjd och glad! Det blev till och med några kronor kvar att spendera på strunt. Hoho! Kul med ett inlägg som enbart handlar om min ekonomi. Eller i alla fall den ekonomin jag drömmer om.

Fast jag kan upplysa er om att jag just nu jobbar på dagiset från helvetet. Här får man bita sig i tungan!



Av någon anledning har vi fått canal+ gratis ett tag framöver. I love it! Jag förstår inte vad jag menade när jag sa att jag tyckte att det var en onödig kanal! Där finns allt som behövs för att överleva en trist dag.

Idag fick vi även - eller egentligen mamis salong- tidningen GLAMOUR helt gratis. Vi ska visst få den ett tag framöver. Hur bra som helst! Jag älskar när saker är gratis!



Just nu njuter jag av rödvin och Jeff Buckley. Snart är det dags att ringa Selma och ta reda på morgondagens planer.




 

-mars+snö=?=var är våren?