turn those crazy birds around.

Nice nice. Idag försov jag mig riktigt ordentligt och missade musikteorin som faktiskt är något av det roligaste på schemat. Inte så bra.
Men snart är det dags för mat och sedan väntar dubbellektion i både rockmusikhistoria och filmkunskap. Hoho!


Det börjar bli dags att ladda upp bilder på bilddagboken..Snart snart.





-up there's a heaven.


I wanna talk to you..

Nu har jag betalat mina räkningar, beställt massa bra skivor, startat min prenumeration på SONIC samt kommit på att jag inte har så mycket att nämna som är av intresse. En lite seg period. Men på fredag blir det fest trots att halva köket åker. Puss!



-..I wanna shampoo you.

Oh, had I a golden thread.

Nu har jag precis pratat med min bästa Selma i hela världen och gud vad jag saknar henne! Varför flyttar du inte upp till mig istället darling?!

Nu ska jag upp till Olof och hjälpa honom att välja kläder och sedan åker nästan hela klassen in till Karlstad där det (förhoppningsvis) ska bli en festlig natt med övernattning hos Karin! Me like!




-Hand and heart and mind.

Lita inte på någon. Alla försvinner.

Nu känns det inte ens okej.
Förhoppningsvis kommer det att bli bättre.
Men bra?





-Little girl is now to blame for all the pain.




Honey, you know I did!

Rep, rep, rep. Alltså spela. Det känns inte som att jag gör mycket annat just nu. Men det är ju därför jag är här och det är sjukt kul! Men jag hoppas att vi snart har tagit oss igenom 50-talet så att det blir dags för härliga 60- & 70-talet. Me like!



image188




Fast ikväll har Marcos & Josef lärt mig ett nytt kortspel! Det var fest!



-try just a little bit harder.

Bilfärd!

Joel har en Saab. En riktigt gammal Saab är det. Riktigt gamla Saabar låter sjukt mycket och högt! Se själva!

HÄR!


Autumn Leaves.

Det är mycket sing & songwriters som går nu. Mycket Eva Cassidy, Bonnie Raitt & Joni Mitchell. Varje sånglektion får jag två låtar att öva gärnet på och en sing & songwriterlåt att ha kul med. Så nu gäller det att lyssna in sig så jag vet vad jag vill sjunga!

Det blev ingen Sunes sommar. Skivan fungerade inte i dvd-spelaren här. Men Kill Bill är aldrig fel! Hoppas hoppas att det blir till att se tvåan imorgon. Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Kill Bill-filmerna är något utav det bästa jag har sett! Hoho!
Men en sak är så sann som den är sagd. Det blev alldeles försent ikväll. Imorgon har jag inspelningsteknik klockan 8:50 och sedan ska jag öva fram till lunch. Puh. Tack och lov att min sånglektion blev flyttad denna veckan!


Nu ska jag krypa till kojs och fortsätta att lyssna på Eva Cassidys songbird.





-But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall.




Btw. Grattis till min nära vän som jag hoppas får vad han är värd!

Clouds.

Idag har det varit musikteori och rockmusikhistoria hela dagen och efter det körde jag och Susanna in Daniel och Olof till Karlstad där de skulle ta tåget hem. Det kommer bli en seg helg då många åker hem för att säga hej.
Daniel hade lite dötid innan hans tåg skulle gå så då gick vi till Knastret som är en skivaffär med begagnade CD-och LP-skivor. Helt underbart! Guns n Roses - The Spaghetti Incident, Foo Fighters - Foo Fighters och Smashing Pumpkins - Mellon Collie and the Infinite Sadness fick följa med hem i påsen. Nice nice!

Nu sitter folket och väntar. Det har blivit dags för grönsaker, dipp och Sunes sommar! Me like!






-and above all, I miss you.

Songbird.

Det känns som att det var evigheter sedan jag skrev och det känns som att det bästa kanske skulle vara att stänga ner hela bloggen. Jag får bara dåligt samvete när jag inte skriver. Det får bli veckans funderare.

Det han hänt massor sedan sist och jag tänkte sammanfatta det lite kort!

Fredag:
Hade bara sånglektion på hela dagen så jag, Marcos, Josef och Susanna åkte in till Karlstad för att göra av med lite pengar. Susie lämnade oss ganska fort för att städa sig lägenhet och jag sprang iväg och letade klänningar. Som vanligt. Inne på h&m i Karlstad har dom tre plan så jag började på övre plan för att sedan arbeta mig neråt och sedan prova. Tyvärr så måste man prova kläderna på övre plan på just övre plan för att dom har några konstiga larmstolpar vid rulltrappan. Ovetande om detta fick jag massa vakter och 1000tals stirrande ögon på mig. Kul. Plus att jag sprang på en tjej från Gislaved som jag absolut inte är peppad på att se här!
Efter det mötte jag upp med Josef & Marcos som satt och drack öl på en uteservering och vi gick och åt. Alla tre är överens om att kebaben i Karlstad är konstig. Den här smakade inte som hemma och förra gången Marcos åt kebab i Karlstad fick han räksallad till. Blä.
I och med att det var fredag var vi tvugna att besöka gröna butiken, och jag är den enda av oss som har fyllt 20 så jag fick börja med att gå in och köpa en platta, vilket gick mycket bra. Sedan gick jag in en gång till (det skulle bli för tungt att bära allt själv på en gång vettni!) och köpte all annan skit som skulle med hem. När jag packade ner i alla mina påsar kommer en arbetskamrat fram till han i kassan och försökte viska lite till honom, men jag hörde allt. Han sa:
-Hon där håller på att köpa ut till sina kompisar.
varpå kassören svarade:
-nejdå.
-jo hon var här och handlade massa innan.
-jaha!
Sedan gick arbetskamraten bort till vakterna och alla tre stod och blängde på mig. Så vad gör man?
Med gråten i halsen tog jag mina påsar och gick ut, fast inte till killarna som väntade en bit bort, utan jag började vandra åt andra hållet med vakterna hack i häl. Och käre värld vad jag gick! Efter några kvarter vågade jag vända mig om igen och såg att jag var själv. Så jag gick upp en väg för att komma tillbaka till J&M men då stod en polisbuss i vägen. Ahh. Så jag fortsatte att gå, svängde upp längre bort och gick på andra sidan gatan bort för att se om J&M satt kvar, vilket dom inte gjorde, (sen fick jag reda på att dom hade sett allt och gått bort mot där jag hade försvunnit), gick förbi systemet (fast fortfarande på andra sidan.) där vakterna stirrade som hökar på en rädd lite mus, och tillslut så såg jag Marcos en bit bort och visade att han skulle svänga runt hörnet. När jag själv skulle runda det så vände jag mig om och såg polisbilen köra brevid mig sakta, sakta och då blev det panik. Jag lovar vänner. Ni har aldrig sett en människa gå så fort utan att kalla det kuta. På vägen sprang jag in i en kvinna med hund på armen och fick mig en blöt nos i ansiktet som jag självklart inte kunde torka bort för att jag hade massa påsar i händerna. Så jag gick och gick och gick med Josef och en skrattande Marcos i hälarna och jag fick bita mig i läppen hela tiden för att inte börja gråta. Tillslut kom vi fram till busstationen och då hade vi ingen polisbil efter oss längre. Jag klarade mig!

På kvällen var det fest och självklart åkte högtalarna ut med massa underbar 90tals musik! Problemet är att man inte får dricka på skolans område för att folk inte kan sköta detta. Dricks gör det givetvis ändå, men det brukar vara lite diskretare än vad det blev nu. Mitt i förfesten kommer två lärare från jouren och ser hela kalaset med ölburkar och fulla ungdomar. Så så gick det till när jag blev kallad till rektorn för första gången och nu sitter jag här med en skriftlig varning på att om jag dricker en gång till så blir jag utslängd. Kul kul. Nu är diskretion mitt ledord. (hoppas inte att familjen läser det här nu!)
Men festen fortsatte och tillslut var hela internatet i vårt kök och dansade som galna! Kvällen var underbar och väldigt, väldigt sen!

Lördag:
Efter mycket sömn, en hel del guitarhero och mat var det dags för första ölen och sedan var festen i full gång. Igen. Och på något sätt så blev denna kvällen ännu mer lyckad och allt avslutades med bästa spelet jag har aldrig med Marcos och nu är det mycket roligt att han inte kommer ihåg någonting av det han berättade. Haha!

Söndag:
Att sova på söndagar är något av det bästa jag vet och därför blev det självklart så även denna vilodag. Senare lagade vi mat och tittade på walk the line som är helt underbar! Intressant, ja jag vet.

Resten av dagarna har det inte hänt så mycket. Mest repning, guitarhero och sena kvällar med prat om allt och inget. Jag lär mig så otroligt mycket här. Både om migsjälv, andra och musik. Jag är på rätt ställe vid rätt tidpunkt!



image187


www.jagged.bilddagboken.se/







-I feel that when I'm with you
It's alright, I know it's right.


Don't look back into the sun.

Igår var det stök och jag blev lite för onykter än vad som tillåts en skoldag. Detta resulterade i en väldigt lång sovmorgon idag och vinhuvud hela eftermiddagen. Nice nice. Tur väl att det inte var något viktigt jag missade idag!
Men om vissa av er undrar vad jag ville runt halv två inatt när era telefoner ringde så det stod härliga till, så ville jag bara ha lite sällskap till ciggen eller nåt. Tidsuppfattning finns inte i min ordlista!

Imorgon bär det av in till stan med Marcos och Josef. Det ska shoppas och fixas och gröna butiken ska också få sig ett besök! För imorgon vänner! Imorgon blir det fest!





btw. Massor av nya bilder på
www.jagged.bilddagboken.se!

Usch. Jag har fortfarande inte kommit i säng och jag har massor av saker kvar att göra. Det är inte kul när hela huset sover.

She sings the songs
The words she knows, the tune she hums



You can't handle me.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är i Karlstad och jag älskar det! Det finns inget ställe i hela världen där jag hellre hade velat vara nu! Fast jag hade inte haft någonting emot att dela det med dom bästa. Men då hade jag ju antagligen inte lärt mig lika mycket som jag gör nu.

Hela helgen har det varit fest och idag var det allt lite segt att gå upp. Men guuud vad kul det har varit! Jag har kommit på att man kommer mycket närmare folk med hjälp av alkohol. Eller det är en bra början till att lära känna folk lite bättre i alla fall. Det finns inte mycket som är pinsamt efter en sån här helg ju! Hoho!

Nu ska jag försöka övertala Josef att följa med mig ut en sväng och sen är det sömn som gäller!

image185





-And I love them both.