-on/off-

gif animator
Jag behöver nya kläder så jag klickade.
Behöver ja.

I'm gonna love you anyhow.

Nu är jag äntligen färdig med flytt och städ och efter de två jobbnätterna som väntar känns det som att jag äntligen kan börja andas igen. Även att skolan börjar så känns det inte som lika många måsten hela hela tiden. Däremot har jag fortfarande ingen dator. Router fixade sig, men så gick den sönder istället. Nu ville den vila på verkstan i 2-3 veckor. Skittöntigt.

Dagens vackraste bild finns i alla fall på
finaste bloggen just nu.


They're probably drinkin' coffee and smoking big cigars.

Det blir inte så mycket uppdaterat nu för tiden. Dumt men av godkända skäl. I måndags började vi flytta och nu är jag inte längre hyresgäst i en tjusig 2a på nygatan, utan en student i en lite mindre 2a som är lagom sliten på campus. Allt känns så himla mycket bättre här. Det enda som håller mig borta från att skriva nu är det trådlösa nätet som inte funkar. ComHem har antagligen trixat med routern som vi köpte av dom så den funkar inte nu när vi har annat bolag. Snåljåpar. Så i morgon blir det IKEA och Claes Ohlsson sen ska allt vara som det ska.

Nu ska jag laga mammas fiskgratäng. Mumselyx!


You're never gonna stop me.


bild



Idag duger det inte alls att bara ligga och göra ingenting. Kroppen blir allt för rastlös. Istället har jag vandrat i stan och fyndat linne och sjal i perfekta höstmönster för ca 40 pix styck. Handlade veckans mat på dyra ICA i stan också men bara grönsaker, nötfärs och andra nyttiga saker så klapp på axeln. Nu vill jag däremot läsa lite igen. Himla bra bok på g just nu.


I'm yours right now.


Ledig och fri avnjuts bäst i sängen med fina filmer, bok, musik och kärlekskompis.


I've got sunshine in the palms of my hands.


Igår gjorde The Ark en gratiskonsert mitt i Växjö och jag hann lyssna på en helt underbart fin kvart av det hela innan jobbet började. Nu har jag däremot semester och ska fira med spelningar, tivoli, rusdryck, dans och Karl-Oskar-dagarna. Yummi!