mani.

Ända sedan jag började tjäna mina egna pengar har jag verkligen fått mani på att köpa kläder & stuff.det är helt sjukt och om jag kommer hem med en kasse till så kommer min kära papi att gå i taket.så nu har jag kommit på ett knep..det här vill jag beställa från ASOS:

20193-103

20193-104

20193-105

ganska mycket vitt.


men den här trasan är det absolut fulaste jag har sett i klädväg:

20193-106




-goodnight sweet heart, well it's time to go.


sista.


ja,imorgon är det sista semesterdagen på fyra veckor.fast det ska bli så grymt kul att träffa alla på jobbet igen.var alldeles för längesen.fast jag fattar inte hur jag ska komma dit.jag menar, mami kan ju inte tro att jag tänker åka tåg med 4 veckors packning.när jag och sis var på öland över midsommar så hade jag med mig två stora väskor och nu?!halleluja.

imorgon ska jag träffa min baby in crime.det var alldeles för längesen nu.och längre kommer det att bli.ett år?!omg.det här kan bara sluta på ett sätt.

alltså,jag har en teori.min mamma måste ha varit sjukt illamående när hon väntade mig.varför?svaret är salt.på senaste tiden har jag varit sugen på salt HELA TIDEN!det är helskumt.och grymt onyttigt.jag som inte ens har saltat på potatisen innan fastän alla andra i mitt hus gör det.jag ska uppsöka syster selma så jag kan få svar på mina frågor.



-start me up.


mumien.

har ni sett mumien 2?ni vet när det kryper massa skorpioner innanför huden på en kille.okej.så ser jag ut för tillfället!jag har så himla mycket myggbett och jag håller seriöst på att klia sönder mig!det konstigaste är att jag inte fattar varifrån dom kommer.jag har ju inte varit ute och rännt på kvällarna sedan midsommar,och jag hade inte dom när jag kom hem i söndags.gahh.

idag har jag varit i värnamo och hälsat på papi och handlat.tyvärr träffade jag inte någon cool ex-es:are men jag köpte ett par läckra jeans, en väska och massa annat som behövs innan lördag.det känns bra.


jaa,det var nog allt.



-en svår och jobbig grej.




btw.lasse & hovet spelar i kalmar den 27 juli!see you there.

midsommar.

nu är jag hemkommen från öland där det har firats midsommar för fulla muggar!jag och syster selma,helt själva i en husvagn, fixade både midsommarmat och städ.vi är nog ultimata sambor.

torsdag-kom dit,åt,stylade och sen fest på grönhag.träffade kul folk på stranden.bland annat en som senare (dvs kl5 på morgonen) visade sig vara ett ass.men skit i det.jag fick en ny tröja.

fredag-kokhett i husvagnen,loads of water och kanelbullar.ett försök till att få tag på jordgubbar,men försent.första midsommaren utan!men sillen smakade bra och jag kokade potäter för första gången!sen utgång och återigen gröndal.fick lite otippat reda på av rob att dom var där, så kvällen slutade med gött häng,bråk (inte jag),gamla bekanta,full buss,lundegård och däck.inräknat är även ett mycket kul telefonsamtal med pappan och jag blev bjuden på fika.grymt bra kväll/natt.var nära på att låsa ute selma från husvagnen kl 04.22 men tog som tur väl var mitt förnuft till fånga.

20193-100     20193-101   20193-102

lördag-jos i mängder och en intensiv längtan efter vindruvor.sov i solen halva dagen och åt på restaurang.
avslutande med en flaska vin,peppmusik och en snabb utgång.jag gillar inte fransmän som håller mina vänner ifrån mig.

söndag-sov tills mami ringde och påminnde mig om allt som skulle göras innan hemfärd.min enda fråga är: varför får man inte hälla vatten på orkideéns bladverk?!


bästa helgen på länge.åker tillbaka på lördag, men den härgången för att jobba i fyra förhoppningsvis soliga veckor.och innan dess,uppmötning med dom bästa.


-dina ögon kan krossa min värld.

tisdag är duschdag.

tränat,käkat och sen duschat i ca 1½ timma.det känns underbart.jag kan inte säga annat än att jag börjar njuta av min lediget.det enda som fattas är en massa massa pengar så man kan göra vad man vill.och vad vill jag?
*köpa upp phoebe philos kollektion
*köpa en ny gitarr
*och en flygel
*och ett lyxhus i LA
*och takvåning på manhattan
*och resa till massa kul ställen
*och bara spela,spela,spela.

jag älskar verkligen vädret vi har fått här i vårt avlånga land.och jag älskar att det är midsommar på fredag som är = öland som är = syster selma som är = partaj hela nätterna långa.blir nog bättre i år utan tjuriga och tjatiga människor som sätter "ont" eller "sjuk" i var och varannan mening.vilken flopp.haha.

nu ska jag ut och härja på lekplatsen.

20193-99



-i just want you to know who I am.

måndag/tisdag.äsch,inte vet jag.

Jag saknar att sitta på någon bänk och se människor (där ibland mina vänner) passera från någonstans till något annat.jag saknar alla hej och leenden och prat om vad som komma skall.jag saknar (faktiskt) att alltid ha något på gång, känna stressen blåsa mig i örat och morgonkoppen i oasen.jag saknar att se den där personen varje dag som gör att man får lite extra energi.han som gör så att det blir stök och pirr så fort man får en blick.en blick som bara denne kan ge.jag saknar känslan att både vilja skrika och skratta på samma gång.


Men sedan två veckor är det slut med det här.nu får man hitta nya saker som sätter piff på vardagen.

Men det ska väl gå bra?


20193-98



-still got the blues.



observera.

btw.uppmärksamma att hedda-dead är den absoluta linslusen nedan,även om hon inte vill ge sken av det.




oj.stök och pirr,stök och pirr.

oh yeah yeah yeah!

stök och pirr i magen för imorgon tar jag studenten!som jag har väntat på denna dag, och nu är den äntligen här.men förtjänar jag det?lätt!

20193-96

den senaste veckan har varit helt underbar.danmark, stök-liseberg och tyngelvi med bästa klassen.gaah jag kommer att sakna dom mest i världen.just nu tror jag att jag tycker om varenda en så mycket att mitt hjärta spricker och exploderar i skyn.varför ska man fatta sånt försent?!illa jo.

20193-95

20193-97

nu ska jag måla naglarna och sova.det kommer nog inte att sluta så bra.men skit i det!det är ju bara student en gång i livet.

you know,right?!