Weeheey, I'm a happy girl!

Jag är så otrooooligt glad nu! Det känns som att jag både vill skratta och gråta (av glädje) på samma gång! Varför? Två av mina kära (Hedda-Dead & Verbs) som har fattats mig i ett halvår har äntligen kommit tillbaka! Det känns så skönt. Jag har precis sagt hejdå till Hedda i telefonen och det känns som att tiden oss emellan har stått stilla hela tiden. Fast jag tror nog allt att hon har blivit lite vassare sen sist, men det återstår att se in "real life"! Och när blir det om inte redan IMORGON! Yes, jag är peppad till 1000 nu!


Idag skulle jag inte jobba så jag tänkte att jag skulle få mig en skön sovmorgon. Hmpf! Klockan halv tio vaknar jag av min "inre" klocka. Det är tacken man får efter att stressat upp tidigt varje morgon de senaste veckorna. Så det var bara att hoppa in i duschen och göra sig redo för dagens bravader.

Det började med en tur till Gislaved där det blev en ny stor kuvertväska i svart lack, värmeskyddande mousse, popcorn och ett besök i "gröna butiken".

Sedan åkte jag vidare mot Gnosjö där jag besökte 2:nd hand och införskaffade mig en svart hatt, ett armband, nån hatt/hårspänne-grej, en sommarskön sjal och ett par solglasögon. Me like!

Klockan 16.01 befann jag mig utanför cofféa där jag mötte upp med söta Sanna, som jag inte har träffat sen i februari. Typ. Det blev fika, massa prat och trevligt, trevligt! Då Sanna kom på att även hon ville kolla in 2:nd hand, åkte vi tillbaka till Gnosjö och provade ful-fula jeans. Jeansen jag provade gav mig 8-barns-mamma-höfter. Det vill säga stoooora! Men ytterligare en väska (80-tal!) fick följa med mig hem och jag var nöjd för dagen.


20193-147


Kvällen har spenderats med mami, mys-mat och telefon, och jag är så himla glad för att Anton åker hem mot Anderstorp imorgon istället för på söndag! Party på lördag ju! Hoho!


Nu ska jag titta på någon av filmerna jag fick i mitt cdon-paket igår. I love it!




 

-Hey ho! Let's go!


Kommentarer
Postat av: kina

andra reserv?? Men det är väl jättebra!!! Man hör ju talas om de som kommer på typ 143:dje reserv liksom.. baah. Jag håller alla tummar och tår för dig =) Tja du, min som-sommar börjar på söndag om två veckor, den 10 juni, då det bär av till pappans lägenhet i Amsterdam. Där stannar vi i fem dagar varpå jag och barnen åker ner till ön Elba utanför Toscana där farföräldrarna har ett hus vid stranden. Där ska vi vara i två veckor, och efter det tar jag med mig pojkarna till Castiglione i Toscana där vi ska ha semester med morföräldrarna i tre veckor. Efter det återstår en vecka av juli och då är det tänkt att jag själv ska komma tillbaka hit till Treviso för att festa loss med mina kompisar och packa ihop allt och sådär, så framåt slutet av juli kommer jag ha fötterna i Svedala skulle jag tro. det känns... konstigt. Lite som studenten all over again - människor som man lärt känna och blivi fäst vid som man måste ta avsked av.. Det är surt. Men jag tänker komma och hälsa på minst en gång om året, för jag kommer sakna detta livet enormt!! (vissa delar av det mer, andra mindre givetvis). Men ska bli sjukt gött med lite svensk sommar i augusti, grillkvällar, vänner, nakenbad mitt i natten (haha) och allt vad en sverige kan erbjuda under dessa tider! Hur ser din sommar ut? Och förresten, var ligger skolan du sökt in till? Stor kram och ÖS JÄRNET i helgen - rock on!!!

Postat av: Anonym

möhö, snygga fingrar, undrar vems dom kan vara ;)
haha
kul i helgen?
tjipp!

2007-05-27 @ 14:12:29
URL: http://saannas.blogg.se
Postat av: Uilac

Your site is best for specialist!
i Like IT!

2008-02-11 @ 15:01:42
URL: http://uilac.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback